Köpa terminskort på gympan?

Denna termin har vi öppnat en webbutik där du kan köpa medlemskap och träningskort. Tidigare terminer har dessa kunnat köpas på plats, alltså när vi har gympa. Det här är alltså helt borttaget och vi gör inget administrativt arbete längre när vi har gympapass.

Varför vi valt att ta bort möjligheten att köpa terminskort på plats är för att det tar mycket tid för gympaledaren att hantera. Tid som ibland går ut över gympan och ibland tvingas gympan starta senare än planerat. Det innebär också ofta att gympaledaren behöver stanna kvar länge efter själva passet för att hantera köp och registrering av medlemskap.

Eftersom vi är så få aktiva ledare och engagerade i föreningen behöver vi ändra på det system som varit, det är inte hållbart i längden för föreningen.

Vi hoppas att ni förstår varför vi genomfört denna förändring och att det kanske även underlättar för er att kunna göra er köp hemma i lugn och ro.

Tack på förhand!