Ta med barn på gympan

Gympan som vi har passar för vuxna men även lite äldre barn. I dagsläget har vi ingen gympa för yngre barn. Därför ber vi dig som tränar att lämna yngre barn hemma. Har du inte möjlighet att lämna barnet/barnen hemma eller ordna barnvakt kan du ta med ditt barn till gympan. Den regeln finns för att de kvinnor som inte har barnvakt också ska kunna delta på gympan. Du kan alltså inte ta med dig barn för att de ska få leka under gympan trots att du har möjlighet att lämna barnet hemma. Behöver du ta med dig barn under 8 år måste du kontakta föreningen om det innan gympan. Skicka ett mail till oss på info@systerskapif.se

Åldersgränser
Mellan 8-12 kan du gå på alla pass tillsammans med en vuxen.
Från 13 år kan du delta själv på passen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *