Nystart

Idag är det fjärde dagen på det nya året och avsett om du firar nyår eller inte är det ofta kring denna tid vi tänker på året som gått och året som kommer. Kanske finns det saker du vill ta bort eller förändra i ditt liv eller saker du vill tillföra till ditt liv. Vad har du för mål, drömmar och önskningar kring din hälsa och träning under 2020?

Att faktiskt bestämma mål och vägen till målet kan hjälpa oss att nå dem. Reflektera över vilka mål som känns bra för just dig och din hälsa. Ett mål som många av oss kanske glömmer är att vi behöver vara snälla mot oss själva. Ibland blir det inte som vi tänkt oss, livet förändras och vår ork går upp och ner. Det är helt naturligt. Låt den snällheten vara en del av dina mål och var god mot dig själv.

Ett klassiskt nyårslöfte brukar vara just att börja träna. Många gymkedjor ökar sin försäljning under januari månad (läs mer här). Egentligen spelar det ju ingen roll om det är i januari eller juli som man vill börja träna, det viktiga är att fortsätta. Att göra träning och rörelse en del av ens livsstil.

Ett litet tips är att försöka variera sin träning. Kroppen behöver ju både träna kondition, styrka och rörlighet. Lyssna på kroppen och gör inte saker som du kanske egentligen inte vill. Vi tycker att träning ska vara kul, det är ju oftast då som den faktiskt blir av! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *