Årsmöte 9 februari 2020

Välkommen till Systerskap Idrottsförenings årsmöte söndagen den 9 februari 2020 kl 11.15-12.15 (mötet börjar efter gympan som är mellan 10.00-11.00 i Hammarkullehallen)

Årsmötet är föreningens högsta beslutande organ och alltså det viktigaste mötet. Det är då vi väljer vilka som ska representera oss under året.

Skrivelser och motioner lämnas till styrelsen senast 26 februari på mejl info@systerskapif.se

Eftersom årsmötet är direkt efter träningen bjuder vi på smoothies och lättare tilltugg! Du behöver dock anmäla dig till mötet senast den 2/2 om du vill ha fika så vi vet hur mycket som behöver inhandlas av fikat. Om du inte vill ha fika behöver du inte anmäla närvaro utan det är bara att komma.

Dagordning för mötet och andra relevanta dokument skickas en vecka före mötet.

Varmt välkomna!