Utegympa i Eriksbo

Hej!

Vi hoppas att ni mår bra och att ni än så länge haft en härlig sommar!

Denna sommar anordnar vi utegympa i Eriksbo, varje onsdag och lördag kl 18.00-19.00! Gympan är öppen för alla att hänga på 🙂 Vi gympar på runda fotbollsplanen i Eriksbo, den ligger precis bredvid den stora lekparken.

Vi har ett maxantal på 45 personer och under gympan håller vi ett tryggt avstånd från varandra. Kom bara och du är frisk!

Gympan har ett blandat upplägg, ibland kör vi ett aerobicspass med en mix av rörlighets-, konditions- och styrketräning. Ibland har vi cirkelfyspass där vi jobbar i olika stationer med redskap så som gummiband, TRX-band och kettlebells.

Har du frågor om utegympan är det bara att maila oss på systerskapif@gmail.com

Varmt välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *