Gympan

Välkommen till vår gympa!

Systerskapet IF anordnar gympa varje vecka i Hjällbo och Hammarkullen. Gympan är öppen för alla tjejer och kvinnor från 8 år och uppåt. I nuläget erbjuder föreningen träning för tjejer och kvinnor men i takt med att föreningen växer och utvecklas hoppas vi kunna ordna fler träningsformer. För att genomföra det behövs flera aktiva ledare till föreningen.

Varför separatistisk gympa för bara tjejer och kvinnor?
Idag finns det få möjligheter för kvinnor med hijab att kunna träna utan hijab om de vill. Vi har därför valt att prioritera ett träningssammanhang för den gruppen av individer som kan uppleva svårigheter eller större utmaningar med sin träning än andra. Alternativet för den gruppen kanske då blir att inte träna alls.

Betalning för medlemskap och träningen
Alla köp av träningskort eller medlemskap sker via vår hemsida i webbutiken. Tidigare terminer har man kunnat köpa terminskort och registrera medlemskap på gympapassen. Men det ledde många gånger till att gympan började sent eller att träningsledare behöver stanna kvar länge efter gympan för att hantera köp eller registrering. Genom att flytta bort administrativa uppgifter från gympan blir det lättare för gympaledarna att fokusera på det de är där för, gympan! Det går alltså inte att köpa vare sig medlemskap eller träningskort på gympan, det sker numera enbart genom hemsidan.

Obs! Du behöver köpa ditt medlemskap och/eller träningskort senast 2 dagar innan gympan för att vi ska hinna registrera ditt köp. När ditt köp är behandlat av oss får du en bekräftelse via mail, då vet du att det är bara att komma till gympan för allt är klart och registrerat!

Åldersgränser
Mellan 8-12 kan du gå på alla pass tillsammans med en vuxen.
Från 13 år kan du delta själv på passen.

Barn under 8 år:
Har du inte möjlighet att lämna barnen hemma eller ordna barnvakt kan du ta med ditt barn till gympan. Det regeln finns för att de kvinnor som inte har barnvakt också ska kunna delta på gympan. Du kan alltså inte ta med dig barn för att de ska få leka under gympan. Behöver du ta med dig barn under 8 år måste du kontakta föreningen om det innan gympan.

Gympan är i Hjällbo (torsdagar) och Hammarkullen (lördagar).

Vi finns på plats ca 10-15 min innan för ombyte.

Se under fliken Priser aktuell prislista

Klicka HÄR för att komma till webbutiken.

VARMT VÄLKOMNA!