Prislista HT 2020

För att träna behöver du förutom ett träningskort vara medlem, medlemskap är ett krav från 7 års ålder. Köper du ett årskort efter den 1/8 ingår medlemskap för nästkommande år.

Vuxna 20 år och uppåt:

• Medlemskap 100 kr per kalenderår (1 jan-31 dec)
  • Terminskort Hjällbo: 150 kr
  • Terminskort Hammarkullen: 150 kr
  • Köper du båda terminskorten samtidigt: 300 kr
  • Klippkort: 300 kr för 10 ggr
  • Klippkort: 200 kr för 5 ggr

Träning utan medlemskap

• Vet du inte om vår form av pass tilltalar dig, i så fall kom och prova på en gång gratis. Gäller en gång per person.

Barn och ungdom mellan 7-19 år:

• Medlemskap 100 kr per kalenderår (1 jan-31 dec).

Barn under 7 år

• Barn under 7 år: Gratis.

OBS!

Har du inte möjlighet att lämna barnen hemma eller ordna barnvakt kan du ta med ditt barn till gympan. Den regeln finns för att de kvinnor som inte har barnvakt också ska kunna delta på gympan. Du kan alltså inte ta med dig barn för att de ska få leka under gympan trots att det finns en person/barnvakt som kan ta hand om barnen medan du gympar . Behöver du ta med dig barn under 8 år måste du kontakta föreningen via mail om det innan gympan.